News Flash:

Macaroane cu branza la cuptor

15 Ianuarie 2014
29588 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr macaroane (sau orice fel de paste preferati)
250 gr branza sarata (sau branza de vaci dulce)
3-4 oua
1 cutie Hopla (daca nu aveti, puneti 8 linguri de smantana)
5 linguri de smantana sau iaurt
unt
sare

Mod de preparare:

Se fierb pastele in apa cu sare, respectand timpul de fierbere inscris pe ambalaj. Dupa ce s au fiert le rasturnam intr o strecuratoare, apoi turnam peste ele o cana de apa rece si le lasam la scurs.

Batem bine ouale, adaugam branza faramitata cu furculita (sau data pe razatoarea mare), smantana si cutia Hopla.
Intr un vas uns cu unt punem pastele, turnam compozitia de branza si amestecam usor. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 40 minute, pana se rumenesc deasupra.
Le puteti servi cu zahar, calde sau reci.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1767 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022201 (s)