News Flash:

Macaroane cu bacon si branza

5 Octombrie 2011
3018 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane cu bacon si branza
Ingrediente: 400 g paste scurte 100 g bacon sau slanina afumata 300 g telemea sarata sau branza de burduf 300 g branza de vaci 5-6 linguri de smantana 1 lingura untura piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb conform cu instructiunile de pe ambalaj. Se amesteca bine branzeturile cu smantana si se condimenteaza cu piper. Baconul sau slaninuta se taie cubulete si se prajesc in untura pana devin crocante. Se scurge o parte din untura si se adauga peste pastele calde, dar scurse bine de apa. Se amesteca pastele calde cu pasta de branza si se servesc imediat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste colorate paste caju smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2019 viz    0 com
2080 viz    0 com
1895 viz    0 com
2980 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017263 (s)