News Flash:

Macaroane a la carbonara

21 Iunie 2011
1565 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane a la carbonara
Ingrediente: 250 gr macaroane 100 gr unt 300 gr bacon 300 ml smantana sare piper branza sau cascaval ras Mod de preparare: Macaroanele se pun la fiert conform instructiunilor de pe pachet. Cand au fiert, se scurg de apa fierbinte, se clatesc cu apa rece, dupa care se pun intr-o strecuratoare in jur de 5 minute pentru a se scurge bine de apa. Baconul se taie in bucati potrivite si se pune la prajit impreuna cu untul. Cand acesta s-a prajit, se adauga smantana, sarea, piperul si macaroanele. Se amesteca si se servesc calde. Deasupra se adauga cascaval ras. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt caju smantana branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1052 viz    0 com
1083 viz    0 com
1078 viz    0 com
1109 viz    0 com
1005 viz    0 com
1150 viz    0 com
1372 viz    0 com
1209 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017326 (s)