News Flash:

Macaroane a la carbonara

21 Iunie 2011
1619 Vizualizari | 0 Comentarii
Macaroane a la carbonara
Ingrediente: 250 gr macaroane 100 gr unt 300 gr bacon 300 ml smantana sare piper branza sau cascaval ras Mod de preparare: Macaroanele se pun la fiert conform instructiunilor de pe pachet. Cand au fiert, se scurg de apa fierbinte, se clatesc cu apa rece, dupa care se pun intr-o strecuratoare in jur de 5 minute pentru a se scurge bine de apa. Baconul se taie in bucati potrivite si se pune la prajit impreuna cu untul. Cand acesta s-a prajit, se adauga smantana, sarea, piperul si macaroanele. Se amesteca si se servesc calde. Deasupra se adauga cascaval ras. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt caju smantana branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1092 viz    0 com
1125 viz    0 com
1113 viz    0 com
1158 viz    0 com
1043 viz    0 com
1208 viz    0 com
1421 viz    0 com
1264 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015155 (s)