News Flash:

Ma bucur nespus ca am gasit reteta de tarta cu rosii si parmezan - O tava am facut azi si toata a fost mancata

22 Iunie 2017
3114 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Un sfert de pachet de aluat de placinta
O jumatate de pachet de branza fontina (sau cammembert), aproximativ 50 de grame
100 de grame de masline kalamata fara samburi
O jumatate de ceapa tocata
3 rosii curatate de seminte si feliate
3 linguri de faina
1 lingura de malai
1 lingura cimbru
1 lingurita de sare
O jumatate de lingurita de piper
300 ml lapte
O lingura si jumatate de parmezan razuit
3 oua mari
Frunze de busuioc proaspat
150 g rosii cherry taiate in sferturi

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 350 de grade Celsius.
Aluatul de placinta se potriveste intr-o forma de tarta. Pe deasupra se pune branza fontina, maslinele si ceapa. Se aranjeaza apoi pe deasupra cepei jumatate din feliile de rosii.
Se combina faina, malaiul si cimbrul si se presara pe deasupra tartei iar apoi se asezoneaza cu rosiile care au ramas, sare si piper.
Se amesteca laptele, parmezanul si ouale si se adauga peste tarta.
Tarta se pune la cuptor si se lasa aproximativ 40 de minute. Dupa ce s-a copt, se scoate din cuptor si se lasa sa se linisteasca timp de 10 minute, apoi se presara pe deasupra busuiocul.
Se serveste cu garnitura de rosii cherry proaspete, asezonate cu sare si piper.

sursa: dietetik
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza fontina masline kalamata cimbru parmezan rosii cherry
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024090 (s)