News Flash:

M-am trezit cu o pofta de checul asta pufos si aromat, ah, ceva de speriat! Acesta e ingredientul secret

18 Ianuarie 2016
5575 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
100 g zahar
150 g unt
3 linguri miere
4 oua
1 pachet praf de copt
1 lingura cacao
1 lingura zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare:

1. Se freaca untul cu mierea de albine, iar ouale se bat cu zaharul pana se topeste tot zaharul si se obtine o crema groasa de consistenta smantanii.
2. Se amesteca usor cele doua compozitii si se adauga treptat faina cernuta cu praful de copt. Se toarna in forma unsa cu unt si tapetata cu faina si se pastreaza o treime din aluat, in care se incorporeaza cacaua. Se toarna si aceasta compozitie si se coace in cuptorul bine incins, la foc potrivit, 35-45 minute.
3. Se lasa sa se raceasca, apoi se rastoarna pe un platou si se pudreaza cu zahar.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec pufos chec miere chec cacao retete chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1795 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019458 (s)