News Flash:

Luscos

11 August 2011
1454 Vizualizari | 0 Comentarii
Luscos
Ingrediente: 0,5 kg varza 1 morcov 1 ardel 1 ceapa 300 gr costita de porc ciolan dezosat 1 foaie de dafin cimbru 2 linguri smantana 1 lingura faina 100 ml ulei 150 ml bulion sare piper vegeta de legume patrunjel verde Mod de preparare: Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete, dupa dorinta. Se pune la fiert intr-o oala afumatura si varza cu o lingurita de sare. Dupa 45 minute se verifica si se mai sareaza dupa gust. Intr-o cratita se pune uleiul, se incinge si se adauga ceapa taiata marunt. Se prajeste ceapa pana devine sticloasa. Se adauga 2 linguri de faina alba si se amesteca. Ca sa nu se ingroase se pune un polonic din fiertura de zeama. Se mai pun 1-2 ligurite de boia dulce sau iute. Se mesteca si se adauga zeama ca sa nu se prinda. Rantasul se adauga in Luscos printr-o sita frecandu-se cu lingura de lemn si scufundandu-se in ciorba pana se dizolva tot. Ceapa care ramane in sita se arunca. Se adauga bulionul si ardeiul taiat cubulete mici si se mai fierbe 15 minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana coasta sarata fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1544 viz    0 com
1201 viz    0 com
1715 viz    0 com
1169 viz    1 com
1684 viz    0 com
1542 viz    0 com
1652 viz    0 com
925 viz    0 com
1962 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013236 (s)