News Flash:

Lipii cu parmezan si chimen

30 Iulie 2013
1174 Vizualizari | 2 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri ulei de masline
3/4 lingurita chimen
1/4 lingurita piper rosu
4 lipii
1/2 ceasca de parmezan ras
sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius, apoi combina intr-un castron uleiul, chimenul si piperul rosu. Taie lipiile in jumatati apoi unge-le cu acest amestec si taie-le in triunghiuri. Presara peste acestea sare si parmezan, apoi da-le la cuptor pentru 20 de minute, pana cand se topeste parmezanul si lipia se rumeneste putin.
Lipiile crocante cu parmezan se servesc la temperatura camerei cu sos de rosii sau sos de smantana cu usturoi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chimen piper rosu parmezan ras castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Stewartnig  | #1332
wh0cd782042 cialis online
Stewartnig  | #1410
wh0cd782042 elocon 0.1 buy cipro buy anafranil cialis cost comparison paroxetine hcl 40 mg buy furosemide online
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014051 (s)