News Flash:

Lipii cu creveti si ghimbir

11 Februarie 2013
2272 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 lipii mici
120 gr creveti fierti
1/2 lingurita ghimbir macinat
1/2 lingurita piper Cayenne
2 lingurite busuioc
1 lingura ulei de masline
2 lingurite suc de lamaie
rucola
piper
sare

Mod de preparare:


Fierbe apa intr-o cratita si, cand da in clocot, adauga rucola. Lasa sa fierba timp de 5 minute, dupa care scurge-o bine. Mixeaza rucola intr-un blender pana obtii un piure. Asezoneaza cu sare si piper. Combina crevetii cu ghimbir, piper Cayenne, busuioc, ulei de masline si suc de lamaie. Asezoneaza cu sare si piper. Pe un platou, aranjeaza amestecul de creveti pe lipii mici. Orneaza apoi cu piure de rucola si asezoneaza cu sare si piper. Crevetii cu ghimbir si piper Cayenne se servesc cu busuioc proaspat. Alaturi de aceste aperitive poti consuma si un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lipii creveti fierti ghimbir macinat piper cayenne busuioc rucola sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2489 viz    0 com
2811 viz    0 com
4146 viz    0 com
3968 viz    0 com
5407 viz    1 com
2451 viz    0 com
1258 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019069 (s)