News Flash:

Lipie pentru shaorma

23 Mai 2011
2122 Vizualizari | 0 Comentarii
Lipie pentru saorma
Ingrediente: 250 - 300 gr apa calduta 1 lingurita sare 1 lingura zahar 600 gr faina 1 pliculet drojdie Mod de preparare: Daca aveti masina de paine sau mixer special e simplu sa puneti totul la framantat. Trebuie sa obtineti o coca ca la paine, sa nu se lipeasca de peretii vasului, deci mai adaugati apa sau faina dupa nevoie. Se lasa coca la crescut 20 min, timp in care incingeti la maxim cuptorul. Intindeti foi subtiri de marimea dorita, le puneti in tava tapetata cu faina sau cu hartie de copt, le mai lasati 5 min la crescut. Se pun in cuptor, la cel mai inalt nivel, citeva minute, foarte putine. Se umfla rapid, le lasati putin sa se rumeneasca, le scoateti, le intepati usor cu furculita si le acoperiti cu un prosop pentru a ramane moi, bune de rulat la shaorma.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1270 viz    0 com
3589 viz    0 com
1963 viz    0 com
1164 viz    0 com
1216 viz    0 com
3437 viz    0 com
2863 viz    0 com
2714 viz    0 com
3140 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013036 (s)