News Flash:

Lipie cu rozmarin si aroma de usturoi

18 Septembrie 2012
2431 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lipii
frunze de rozmarin
4 catei de usturoi
o lingura ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Da drumul la cuptor la foc mic, pentru a se incalzi. Zdrobeste usturoiul si freaca-l cu putina sare si ulei de masline. Cu o pensula unge fiecare lipie cu sosul de usturoi, adauga deasupra lipiilor frunze de rozmarin si baga-le la cuptorul incalzit aproximativ 5-10 minute (la foc mic). Cand devin crocante poti scoate lipiile. Aroma de rozmarin cu usturoi degajata iti va lasa gura apa.
Lipie cu usturoi si rozmarin recomandata de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete lipie retete culinare retete paine lipie usturoi usturoi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032857 (s)