News Flash:

Lipie cu piept de pui

22 Iunie 2012
2501 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

faina cat cuprinde pt. a forma aluatul de lipie
1 piept de pui
2 oua
50 ml apa calduta
putin ulei de masline
sare
condimente

1 ceapa mica
sos de rosii/ketchup

Mod de preparare:

Se formeaza repede aluatul din ou, ulei de masline, sare, apa so faina, apoi se da putin la rece.
Intre timp se pregateste umplutura: pieptul de pui se taie cubulete, iar ceapa se toaca fin. Se caleste putin ceapa in 2 linguri ulei, apoi se adauga puiul, se frige bine, iar in final se adauga condimentele. Se scoate aluatul de la rece si se formeaza niste foi rotunde si subtiri, care se coc intr-o tigaie teflonata. Se scot lipiile, se ung cu sos de rosii si se umplu cu pieptul de pui pregatit dinainte si racit. Se ruleaza lipiile si se servesc.
Lipie cu pui a la Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua apa sarecondimente ceapa umplutura tigaie teflonata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1742 viz    0 com
1663 viz    0 com
5700 viz    0 com
2636 viz    0 com
2633 viz    0 com
3701 viz    0 com
2286 viz    0 com
6106 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1421 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013661 (s)