News Flash:

Lipie cu piept de pui

22 Iunie 2012
2475 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

faina cat cuprinde pt. a forma aluatul de lipie
1 piept de pui
2 oua
50 ml apa calduta
putin ulei de masline
sare
condimente

1 ceapa mica
sos de rosii/ketchup

Mod de preparare:

Se formeaza repede aluatul din ou, ulei de masline, sare, apa so faina, apoi se da putin la rece.
Intre timp se pregateste umplutura: pieptul de pui se taie cubulete, iar ceapa se toaca fin. Se caleste putin ceapa in 2 linguri ulei, apoi se adauga puiul, se frige bine, iar in final se adauga condimentele. Se scoate aluatul de la rece si se formeaza niste foi rotunde si subtiri, care se coc intr-o tigaie teflonata. Se scot lipiile, se ung cu sos de rosii si se umplu cu pieptul de pui pregatit dinainte si racit. Se ruleaza lipiile si se servesc.
Lipie cu pui a la Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua apa sarecondimente ceapa umplutura tigaie teflonata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1692 viz    0 com
1607 viz    0 com
5651 viz    0 com
2503 viz    0 com
2580 viz    0 com
3643 viz    0 com
2211 viz    0 com
6028 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010700 (s)