News Flash:

Lipie cu feta si spanac

28 Martie 2013
1497 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g faina
100 g spanac
200 g branza feta (pisata)
8 g drojdie pudra
1 lingurita zahar
4 linguri ulei de masline
un praf de sare

Mod de preparare:

Amestecam 300 ml de apa calda cu drojdie, sare si zahar si amestecam cu o furculita. Acoperim bolul si il lasam la loc calduros timp de 5 minute. Intr-un castron punem faina si adaugam drojdia. Framantam un aluat. Taiem aluatul in 4 si il asezam intr-o tava unsa. Acoperim cu un prosop curat si-l lasam sa stea la crescut 20 de minute. Intindem apoi fiecare bucata de aluat intr-o foaie dreptunghiulara (35×45 cm). Punem frunzulitele de spanac  pe jumatate de foaie si presaram branza feta pe deasupra. Adaugam sare dupa gust. Impaturim foaia sa inchidem umplutura. Lipim marginile cu degetele. Incingem cuptorul. Ungem lipia cu ulei de masline pe o parte si o asezam intr-o tava. Bagam la cuptor timp de 3 minute. O scoatem, o ungem si pe partea cealalta si o bagam din nou la cuptor timp de 3 minute. Repetam procesul pentru toate foile de aluat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina spanac branza feta pisata drojdie pudra apa calda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2923 viz    0 com
11855 viz    0 com
1647 viz    0 com
1586 viz    0 com
1837 viz    0 com
1451 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020587 (s)