News Flash:

Lipie cu carne de curcan si rosii

20 Decembrie 2011
2626 Vizualizari | 0 Comentarii
Lipie cu carne de curcan si rosii
Ingrediente:

carne de curcan
2 lipii
crema de branza
2 rosii
1 castravete
piper
sare

Mod de preparare:

Lipiile se incalzesc cateva secunde in cuptorul cu microunde, dupa care fiecare se unge pe cate o parte cu crema de branza si se presara putin piper si sare. Peste crema se pun carnea de curcan, taiata felii subtiri, feliile de rosie si de castravete. Cand sunt gata, lipiile se impaturesc bine in jurul umpluturii.

sursa reteta si fotografie: gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lipii rosii castravete piper sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4347 viz    0 com
1737 viz    0 com
1871 viz    0 com
1220 viz    0 com
1603 viz    0 com
1284 viz    0 com
1195 viz    0 com
2044 viz    0 com
3320 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1840 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013150 (s)