News Flash:

Lipie cu branza si sunca

19 Iunie 2013
2685 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lipie libaneza
crema de branza cu smantana Delaco
kaizer
cascaval Rucar de la Delaco
2 rosii mici de gradina
sunca presata
ardei verde

Mod de preparare:

Lipia am copt-o intr-o tigaie, pentru cateva secunde, pe ambele parti. Am lasat-o sa se raceasca, apoi am uns-o cu crema de branza cu smantana. Pe mijloc am pus un rand de kaizer, apoi cascaval ras, rondele de rosie, din nou cascaval ras, felii de sunca presata, cascaval ras, si bastonase de ardei verde.
Am rulat lipia, si am taiat-o in bucati de cca 2-3 cm.

Lipie recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

libaneza kaizer cascaval rucar gradina ardei verde tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1630 viz    0 com
2187 viz    0 com
3046 viz    0 com
2611 viz    0 com
1855 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018925 (s)