News Flash:

Lipie arabeasca

23 Mai 2011
2315 Vizualizari | 0 Comentarii
Lipie arabeasca
Ingrediente: 500 gr faina 250-300 ml apa calduta 2 linguri de ulei 10 grame drojdie uscata 1 lingurita de sare jumatate lingurita de zahar ou si lapte pentru uns susan mac Mod de preparare: 1. Se incinge cuptorul la 260 de grade 2. Se amesteca faina cu apa, drojdia, uleiul,sarea si zaharul si se framanta o coca care se lasa la crescut cam in 45 de minute 3.  Se formeaza din coca 4-5 bile mici, care se intind cu sucitorul pe o suprafata data cu faina. Trebuie sa se obtina discuri de aluat cu grosimea de jumatate de centimetru 4. Se ung cu lapte+galbenus si se presara susan 5. Intr-o tava presarata cu faina se aseaza discurile, cate incap, si se dau in cuptorul incins, pe nivelul cel mai de sus 6. Trebuie monitorizate bine de tot, se coc foarte repede, cand sunt umflate si coapte pe deasupra se scot, si se pun intre servete curate. Asa nu se vor usca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina ulei zahar oua lapte floarea soarelui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1477 viz    0 com
953 viz    0 com
1405 viz    0 com
1023 viz    0 com
3542 viz    1 com
5137 viz    0 com
1042 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020033 (s)