News Flash:

Linte rosie cu legume

21 Februarie 2014
2344 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

200 g linte rosie
1 morcov
400 ml supa de legume
2 catei usturoi
1 ceapa medie
1 radacina telina mica
2 linguri ulei de masline
1 rosie mica
sare
piper, dupa gust
germeni de ceapa si de ridiche sango pentru decor

Mod de preparare:

Se spala legumele si se curata de coaja. Radacinoasele se taie cuburi, iar ceapa–pestisori. Se incinge uleiul de masline si se calesc toate legumele cca 3-4 minute, pana se inmoaie putin. Se adauga lintea spalata si scursa bine si se amesteca pe foc cca 1 minut. Se adauga supa si se lasa totul la fiert timp de 10 minute, sau pana cand se inmoaie bine toate ingredientele, iar lintea a absorbit toata supa.
Se potriveste de sare si piper. Se lasa putin la racorit, se decoreaza cu  verdeata proaspata si germeni de ceapa si ridiche sango. Se serveste imediat, sau se poate pastra la frigider 2 zile.

P.S. pentru a reduce efectul de flatulenta pe care-l poate avea (la fel ca si fasolea uscata), lintea se lasa la hidratat 8 ore, dupa care se scurge si se clateste bine.

Linte rosie cu legume recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete linte linte legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1943 viz    0 com
1577 viz    0 com
1562 viz    1 com
1741 viz    0 com
1046 viz    0 com
1182 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1433
wh0cd805824 buy metformin
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015900 (s)