News Flash:

Linguine con vongole

23 August 2011
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
Linguine con vongole
Ingrediente: 3/4 pachet linguine 450 g midii congelate, cu cochilie 3 linguri ulei de masline 4 catei de usturoi feliati 1-2 chilli uscati 1 pahar de vin alb 1 legatura patrunjel tocat Mod de preparare: Se fierb linguinele (cam 3/4 din pachet) conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie antiaderenta se incing 3 linguri ulei de masline si se calesc 4 catei de usturoi feliati si chilli uscat dupa gust timp de 3 minute. Se adauga 450 g midii congelate (sau proaspete) cu tot cu cochillii si se calesc un minut. Se pune 1 pahar de vin alb demisec si se soteaza cateva minute, pana se deschid midiile. Se potriveste de sare si piper (nu e nevoie de multa sare, scoicile sunt deja sarate). Pastele fierte si scurse se amesteca cu sosul in tigaie impreuna cu o legatura de patrunjel tocat. Se servesc fierbinti, cu si mai mult patrunjel tocat deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinte bostanel usturoi iahnie patrunjel paste retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2789 viz    0 com
1665 viz    0 com
1158 viz    0 com
1878 viz    0 com
1149 viz    0 com
1133 viz    0 com
1887 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023019 (s)