News Flash:

Linguine

6 Mai 2011
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Linguine
Ingrediente: 300g paste Linguine 500g Shrimpsi (garnele sau creveti mai mari) 100 Baiby Karoten (morcovi mici) 2 cepe Schalotten (este o ceapa de dimensiune mai mica, asemanatoare cu ceapa de apa, dar este mai dulce) 5-6 fire cimbru proaspat (daca nu aveti cimbru folositi busuioc, in nici un caz cimbru uscat pentru ca, schimbati gustul preparatului final) 50ml ulei de masline 100g smantana proaspata neprocesata sau smantana lichida pentru sosuri cateva fasii de ardei rosu si 5 pastai de fasole verde Mod de preparare: In vasul in care veti fierbe Linguine, punem intai sa fiarba morcovii. Acest soi de morcovi fierb foarte repede, gustul lor nu este diferit de al celor normali. In 6-8 minute au fiert, ii scoatem si ii punem de o parte. Puneti Linguine in apa cu sare si un pic de ulei (uleiul ajuta pastele la fiert pentru a nu se lasa la fundul vasului si a nu se lipi intre ele si vas). Timpul de fierbere este de 6-7 minute, conform celor scrise pe ambalaj. Nu depasiti timpul, chiar daca par nefierte. Raman Al-dente, le simtim tari la dinte. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, punem ceapa si Shrimpsi, pentru cateva minute, ei sunt semipreparati. Peste 4-5 minute punem morcovii, cimbrul, lasam cateva minute si apoi punem smantana. Potrivim cu sare si piper. Scurgem Linguine, nu ii trecem in jet de apa, doar scursi. Le dam drumul peste amestecul din tigaie, nu va speriati ca este sos prea mult asa si trebuie. Linguine fiind Al-dente absorb tot sosul. Acesta este si secretul pentru un Linguine reusit. Punem capacul si lasam la odihnit, fara a fi tigaia pe foc, pentru a se patrunde toate acele arome care ne imbata in timpul pregaturii retetei. Dupa 8-10 minute inlaturam capacul si vom observa ca sosul a disparut.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste mazare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1818 viz    0 com
1099 viz    0 com
1137 viz    0 com
1091 viz    0 com
910 viz    0 com
2525 viz    1 com
1075 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019799 (s)