News Flash:

Limonada din pomelo si ghimbir

17 August 2012
1798 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 l apa
1/2 pomelo (zeama)
1/4 radacina de ghimbir
2 lamai (zeama)
4 linguri miere

Mod de preparare:

Stoarce zeama de la citrice si pastreaza-o la rece, cat timp pregatesti siropul de ghimbir.

Curata radacina de ghimbir de coaja, apoi feliaza ghimbirul in bucati de 0,5 cm. Pune intr-o tigaie mierea, ghimbirul si o cana de apa. Amesteca acest sirop continuu, pana cand se dizolva mierea. Lasa siropul deoparte o jumatate de ora, apoi trece-l prin sita si pastreaza doar lichidul. Amesteca siropul cu apa plata si zeama de citrice si toarna bautura obtinuta in pahare. Cum se serveste limonada cu miere, ghimbir si pomelo Serveste limonada cu multe cuburi de gheata si decor de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa pomelo zeama lamai miere apa plata pahare limonada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1216 viz    0 com
1216 viz    0 com
3958 viz    0 com
1319 viz    0 com
1717 viz    0 com
1651 viz    0 com
1175 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015855 (s)