News Flash:

Limonada de pepene rosu

16 August 2013
2187 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pepene rosu
cateva frunze de menta
2 lamai
100 g zahar
100 ml apa

Mod de preparare:

Mai intai am pus apa si zaharul intr-un ibric pe foc mic pentru cateva minute, fara sa clocoteasca, ci doar sa se topeasca zaharul. Am lasat sa se racoreasca.
Pepenele l-am curatat de coaja si seminte, l-am taiat cuburi – mie mi-au iesit doua cani mari de mixer. Cu un blander vertical am pasat bucatile de pepene.
Sucul rezultat l-am trecut prin sita, eliminand pulpa ramasa.
O jumatate de lamaie am taiat-o feliute, iar restul le-am stros. In sucul de pepene am pus siropul, zeama de lamaie si bucatile de lamaie, si frunzele de menta.
Am dat limonada la frigider pentru cateva ore.

Limonada de pepene rosu recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene rosu apa foc mic mixer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019180 (s)