News Flash:

Limonada de pepene rosu

24 Iunie 2013
2428 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lamaie taiata felii
200 g gin
1 kg pepene rosu
230 g zeama proaspata de lamaie
4 crengute rozmarin
500 ml apa
150 g zahar

Mod de preparare:

Pune zaharul si 230 g de apa intr-o oala mica si adauga frunzele de rozmarin si pune-le pe aragaz la foc mediu. Amesteca bine pana se dizolva tot zaharul. Apoi, scoate de pe foc si lasa sa se infuzeze timp de aproximativ o ora.

Intr-un blender, amesteca sucul de lamaie cu pepenele rosu (taie pepenele in bucati mai mici si adauga-l treptat).
Adauga in acest amestec siropul de rozmarin, dupa gust. Toarna totul intr-un vas mare si adauga 230g apa, ginul si amesteca bine pana se combina toate ingredientele. Serveste in pahare decorate cu o crenguta de rozmarin si o felie de lamaie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gin pepene rosu apa zahar oala mica blender vas mare pahare decorate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1709 viz    0 com
1257 viz    0 com
2212 viz    0 com
1918 viz    0 com
2246 viz    0 com
1035 viz    0 com
991 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1061 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018377 (s)