News Flash:

Limonada de pepene rosu

24 Iunie 2013
2374 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lamaie taiata felii
200 g gin
1 kg pepene rosu
230 g zeama proaspata de lamaie
4 crengute rozmarin
500 ml apa
150 g zahar

Mod de preparare:

Pune zaharul si 230 g de apa intr-o oala mica si adauga frunzele de rozmarin si pune-le pe aragaz la foc mediu. Amesteca bine pana se dizolva tot zaharul. Apoi, scoate de pe foc si lasa sa se infuzeze timp de aproximativ o ora.

Intr-un blender, amesteca sucul de lamaie cu pepenele rosu (taie pepenele in bucati mai mici si adauga-l treptat).
Adauga in acest amestec siropul de rozmarin, dupa gust. Toarna totul intr-un vas mare si adauga 230g apa, ginul si amesteca bine pana se combina toate ingredientele. Serveste in pahare decorate cu o crenguta de rozmarin si o felie de lamaie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gin pepene rosu apa zahar oala mica blender vas mare pahare decorate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1653 viz    0 com
1185 viz    0 com
2167 viz    0 com
1886 viz    0 com
2183 viz    0 com
1005 viz    0 com
958 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010961 (s)