News Flash:

Limonada de harbuz

8 August 2012
3278 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

jumatate de pepene rosu, fara samburi si taiat bucati
1 lamaie
o ceasca cu frunze proaspete de menta
jumatate de ceasca de zahar brun
o ceasca de votca (optional)

Mod de preparare:


Se amesteca zeama de lamaie cu zaharul brun si cu menta. Apoi se trece pepenele prin blender, se adauga sucul si se mixeaza cateva secunde. Cine doreste, poate sa puna si votca. In general, limonada rezista in frigider maximum 3 zile
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene rosu lamaie votca blender limonada frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2309 viz    0 com
2820 viz    0 com
2314 viz    0 com
1382 viz    0 com
1132 viz    0 com
1608 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020130 (s)