News Flash:

Limonada cu pepene rosu

12 Mai 2011
985 Vizualizari | 0 Comentarii
Limonada cu pepene rosu
Ingrediente: 1400 kg miez pepene rosu fara samburi 2-3 lamai 400 ml apa plata 8 linguri de zahar cuburi de gehata Mod de preparare: Se pune apa cu zaharul pe plita pana se topeste zaharul, apoi se lasa la racit. Lamaile se storc foarte bine, initial am zis ca pun 2 dar in final am pus 3, e mai aromat. Miezul de pepene rosu se face cu blenderul bine, dar sa nu fie cu samburi. Se amesteca sucul stors de la lamai cu apa si zaharul racit apoi se trec prin sita. Se amesteca sucul strecurat cu pepenele zdrobit si se lasa la rece. Se serveste cu cuburi de gheata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

limona lamaie cioco
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

955 viz    0 com
1146 viz    0 com
871 viz    0 com
1552 viz    0 com
1540 viz    0 com
1717 viz    0 com
976 viz    0 com
1099 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1976 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045434 (s)