News Flash:

Limonada cu lime si rozmarin

24 Iunie 2013
1654 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1-1,5 litri apa minerala rece
crengute de rozmarin de 10 cm
coaja de la 2 lime
150 g zahar
zeama de la 6 lamai

Mod de preparare:

Amesteca sucul de lamaie cu zaharul intr-o cratita mica si pune-le pe aragaz la foc mediu pana ajung la temperatura de fierbere. Da focul la mic si mai lasa la fiert pana cand zaharul se dizolva complet. Adauga coaja de lime si crengutele de rozmarin. Mai fierbe totul timp de un minut, apoi stinge aragazul. Acopera si baga la frigider peste noapte.
A doua zi, scoate crengutele de rozmarin si coaja de lime si amesteca lichidul obtinut cu apa minerala. Serveste cu gheata si cu crengute de rozmarin.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar cratita mica apa minerala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2167 viz    0 com
1887 viz    0 com
2183 viz    0 com
1005 viz    0 com
958 viz    0 com
884 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018958 (s)