News Flash:

Limonada-caramel

12 Mai 2011
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
Limonada caramel
Ingrediente: 1 l apa plata 1  1/2 lamaie 1 lg miere 1 lg zahar 2 lg de zahar caramelizat Mod de preparare: Se ia apa rece de la frigider si se amesteca cu sucul de la o lamaie bine stoarsa, o lingura de miere si una de zahar. Se caramelizeaza alte doua linguri de zahar si se stinge cu doua-trei linguri de limonada, apoi se toarna peste restul din carafa. Se amesteca bine, si se mai taie deaupra doua-trei felii de lamaie. Se serveste atat rece cat si la temperatura camerei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

negresa lamaie vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1051 viz    0 com
1514 viz    0 com
924 viz    0 com
999 viz    0 com
962 viz    0 com
1163 viz    0 com
883 viz    0 com
1563 viz    0 com
1548 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019388 (s)