News Flash:

Limonada-caramel

12 Mai 2011
942 Vizualizari | 0 Comentarii
Limonada caramel
Ingrediente: 1 l apa plata 1  1/2 lamaie 1 lg miere 1 lg zahar 2 lg de zahar caramelizat Mod de preparare: Se ia apa rece de la frigider si se amesteca cu sucul de la o lamaie bine stoarsa, o lingura de miere si una de zahar. Se caramelizeaza alte doua linguri de zahar si se stinge cu doua-trei linguri de limonada, apoi se toarna peste restul din carafa. Se amesteca bine, si se mai taie deaupra doua-trei felii de lamaie. Se serveste atat rece cat si la temperatura camerei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

negresa lamaie vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

960 viz    0 com
1406 viz    0 com
826 viz    0 com
903 viz    0 com
887 viz    0 com
1052 viz    0 com
803 viz    0 com
1469 viz    0 com
1472 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017734 (s)