News Flash:

Limba de vita cu maioneza

28 Aprilie 2014
5263 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 limba de vaca sau 1 kg limba de porc
1 borcan castraveti in otet
500 g maioneza (facuta din 2 oua)
2 catei usturoi
1 legatura marar
sare
piper

Mod de preparare:

Limba se spala, se fierbe in apa cu sare pana ce pielita face umflaturi - se desprinde de pe muschi. Se lasa sa se racoreasca, se curata, se toaca cubulete. Castravetii se toaca si ei, se amesteca cu limba, usturoiul, mararul, maioneza, sare, piper.
Se lasa o ora la frigider.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete limba mancarica limba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017973 (s)