News Flash:

Limba cu masline

19 Mai 2011
3654 Vizualizari | 1 Comentarii
Limba cu masline
Ingrediente: 2 limbi de porc 300 gr. masline 5-6 cepe 100 ml ulei 2-3 linguri bulion 1 lingura faina piper sare 2 foi de dafin 1 pahar vin alb 1 lamaie Mod de preparare: Limbile se tin in apa rece inainte de a se incepe prepararea, apoi punem la fiert in apa fierbinte cu sare. Cand s-au fiert se inlatura pielita si se curata apoi cu varful unui cutit, incepand din varful limbii. Se taie fasii mici si se pun  din nou la fiert, spumandu-se cand este nevoie. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei, apoi adaugam faina si bulionul, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Stingem cu zeama in care a fiert limba sau cu apa si lasam sa mai fiarba. Adaugam bucatile de limba, vinul, sare, piper, foi de dafin si maslinele. Lasam sa mai fiarba cateva minute apoi asezam pe farfurie, cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

file masline bulion slaninuta afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5421 viz    0 com
1113 viz    0 com
1187 viz    0 com
1397 viz    0 com
981 viz    0 com
884 viz    0 com
1070 viz    0 com

Comentarii (1)

Cristina Ciupitu  | #333
ce-mi place poza mea!!!!...este din 2009 dar modul de preparare e altul.....cum a ajuns aici?????
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018976 (s)