News Flash:

Lichior de oua

25 Martie 2011
2646 Vizualizari | 0 Comentarii
Lichior de oua
Ingrediente:

3 galbenusuri
300 g zahar
2 plicuri zahar vanilat
1/2 l lapte
250 ml alcool rafinat

Preparare:

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul,se adauga plicurile cu zahar vanilat, laptele fiert si racit si se amesteca bine pana se topeste tot zaharul.Dupa aceea se adauga alcoolul rafinat preferabil de 96* , se amesteca ,se toarna in sticle(din sticla)si se tin in camara.
Mentiuni:

E bine sa se agite sticlele in fiecare zi si cu cat sta mai mult se ingroase si e mai bun...

Timp Preparare: 10 '
Complexitate: redusa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1771 viz    0 com
1081 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1814 (s) | 24 queries | Mysql time :0.010045 (s)

loading...