News Flash:

Lichior de oua

14 Decembrie 2013
2236 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 galbenusuri
300 gr zahar
4-5 plicuri de vanilie
500 ml lapte
500 ml alcool dublu rafinat
o sticluta esenta de rom de buna calitate

Mod de preparare:


Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si cu plicurile de vanilie. Se dizolva cu lapte si se trece pe foc, amestecand pana la dizolvarea zaharului. Dupa racire se combina cu alcoolul dublu rafinat si cu o sticluta esenta de rom de buna calitate. Se pune in sticle frumoase si se lasa la macerat minim 14 zile, timp in care se agita din cand in cand.

Lichior de oua recomandat de Erica Sorina Nyaradi Dan.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1121 viz    0 com
3105 viz    0 com
1311 viz    0 com
2465 viz    0 com
1090 viz    0 com
1933 viz    0 com
4572 viz    0 com
1464 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019642 (s)