News Flash:

Lichior de oua

14 Decembrie 2013
2320 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

6 galbenusuri
300 gr zahar
4-5 plicuri de vanilie
500 ml lapte
500 ml alcool dublu rafinat
o sticluta esenta de rom de buna calitate

Mod de preparare:


Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si cu plicurile de vanilie. Se dizolva cu lapte si se trece pe foc, amestecand pana la dizolvarea zaharului. Dupa racire se combina cu alcoolul dublu rafinat si cu o sticluta esenta de rom de buna calitate. Se pune in sticle frumoase si se lasa la macerat minim 14 zile, timp in care se agita din cand in cand.

Lichior de oua recomandat de Erica Sorina Nyaradi Dan.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1157 viz    0 com
3178 viz    0 com
1341 viz    0 com
2530 viz    0 com
1126 viz    0 com
2148 viz    0 com
4750 viz    0 com
1527 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012954 (s)