News Flash:

Lichior de lamaie

6 Mai 2011
1758 Vizualizari | 0 Comentarii
Lichior de lamaie
Ingrediente: 10 lamai proaspete 1 l votca absolut (sau alta fara arome) 500 ml apa 500 gr zahar Mod de preparare: Lamaile le spalam bine, dupa care le stergem cu un prosop [i le cojim. Coaja nu trebuie sa fie foarte groasa (sa nu iasa amar). Intr-un borcan mai mare, punem cojile de lamai si le acoperim cu votca, punem capacul si-l lasam o ora. Borcanul trebuie sa fie bine inchis. Dupa o ora strecuram si punem votca intr-un bol. Amestecam apoi apa cu zaharul si dam pe foc (nu trebuie sa fiarba, doar sa se dizolve zaharul). Cand e gata, adaugam peste votca, amestecam putin, turnam intr-o sticl, apoi il dam la frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde votca
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1197 viz    0 com
965 viz    0 com
1604 viz    0 com
1237 viz    0 com
1036 viz    0 com
1084 viz    0 com
1262 viz    1 com
1185 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013290 (s)