News Flash:

Lichior de Craciun facut in stil vegan

26 Decembrie 2014
2069 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 700 gr migdale
cca 900 ml apa
1 lingura extract de vanilie
2 linguri nectar de agave
cateva cuisoare macinate
1/4 lingurita scortisoara pudra
2 lingurite nucsoara pudra
2 linguri sirop de yacon organic

Mod de preparare:

Tine migdalele la hidratat peste noapte. A doua scurge-le si pune-le in alt bol. Repeta procedeul pana cand apa nu se mai murdareste. Pune-le apoi in cele 900 ml de apa si mixeaza-le la viteza foarte mare, timp de 90 de secunde. Strecoara laptele obtinut printr-o sita fina. Arunca ce e solid. Pune laptele de migdale intr-un borcan, adauga vanilia, nectarul, siropul de yacon, cuisoare, scortisoara si nucsoara. Agita foarte bine recipientul (in prealabil, trebuie sa-i pui capacul si sa-l infiletezi). La final baga-l in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lichior craciun lichior vegan retete vegane retete bauturi culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019915 (s)