News Flash:

Lichior de ciocolata

25 Martie 2011
2442 Vizualizari | 0 Comentarii
Lichior de Ciocolata
Ingrediente: 500 g zahar 300 ml apa 4-6 linguri cacao (calitate buna) 300 ml alcool rafinat sau vodca (daca nu va place sa fie prea tare) Preparare: Se amesteca zaharul cu cacaua, se pune apoi apa calduta ca sa se amestece mai bine cu cacaua si se pune pe aragaz. Se fierbe 2 minute (pana se topeste zaharul). Se ia de pe foc, se lasa putin sa se racoreasca si se adauga alcoolul. Eu, de regula, las sa se raceasca bine pentru ca nu adaug alcoolul dupa reteta. Il pun dupa gust si daca lichiorul nu este destul de rece, nu il pot drege destul de bine. Asta este o metoda rapida de a pregati ceva bun in cazul in care avem musafiri neasteptati. Timp Preparare: 10 ' Complexitate: redusa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012247 (s)