News Flash:

Lichior de ciocolata

25 Martie 2011
2346 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Lichior de Ciocolata
Ingrediente: 500 g zahar 300 ml apa 4-6 linguri cacao (calitate buna) 300 ml alcool rafinat sau vodca (daca nu va place sa fie prea tare) Preparare: Se amesteca zaharul cu cacaua, se pune apoi apa calduta ca sa se amestece mai bine cu cacaua si se pune pe aragaz. Se fierbe 2 minute (pana se topeste zaharul). Se ia de pe foc, se lasa putin sa se racoreasca si se adauga alcoolul. Eu, de regula, las sa se raceasca bine pentru ca nu adaug alcoolul dupa reteta. Il pun dupa gust si daca lichiorul nu este destul de rece, nu il pot drege destul de bine. Asta este o metoda rapida de a pregati ceva bun in cazul in care avem musafiri neasteptati. Timp Preparare: 10 ' Complexitate: redusa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


bucataria internationala
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014074 (s)