News Flash:

Lichior de cafea

12 Mai 2011
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
Lichior de cafea
Ingrediente: cafea macinata 125 gr zahar 800 gr apa 3/4  litri zahar vanilat 1 plic zahar cu scortisoara 1 plic alcool 1 litru Mod de preparare: Se face o cafea tare din cafeaua macinata si apa aproximativ sa fie 1 litru. Intr-un vas se pune 3/4 apa si zaharul si se pun la fiert, se amesteca pana se face un sirop. Se adauga zaharul vanilat, zaharul cu scortisoara si se amesteca. Cand siropul este format se adauga cafeaua strecurata printr-un tifon. Se lasa sa mai dea un clocot dupa care se adauga votca. Se mai da un clocot si se lasa sa se raceasca, apoi se strecoara si se pune in sticle. Se serveste rece cu cuburi de gheata sau fara.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cocos cas stafide piersici vodka
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

872 viz    0 com
1552 viz    0 com
1541 viz    0 com
1718 viz    0 com
979 viz    0 com
1102 viz    0 com
1096 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012689 (s)