News Flash:

Lichior de cafea

13 Decembrie 2011
2309 Vizualizari | 0 Comentarii
Lichior de cafea
Ingrediente: 1 l alcool 300 g cafea macinata 1/2 l lapte nefiert 1 plic zahar vanilat 1 kg zahar 1 l apa Mod de preparare: Intr-o sticla de 4-5 l se pun cafeaua, alcool si zaharul vanilat. Se astupa ermetic recipientul si se agita o data la 2 zile timp de 12 zile. Zaharul se dizolva in apa, iar siropul rezultat se pune la fiert. Dupa 2-3 clocote se ia de pe foc. Cand s-a racit se amesteca cu laptele nefiert, iar apoi se pune in sticla cu alcoolul si cafeaua si se agita imediat, ca sa se amestece bine. Sticla se lasa nemiscata 4 zile, pentru ca laptele, prin coagulare, sa incorporeze toate impuritatile.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piersici bucataria internationala ciocolata alba pestec rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2413 viz    0 com
4083 viz    0 com
1005 viz    0 com
1628 viz    0 com
1202 viz    0 com
1294 viz    0 com
2290 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016629 (s)