News Flash:

Legume sotate cu soia si curry

3 Mai 2011
1865 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume sotate cu soia si curry
Ingrediente: - 1 kg cartofi - 400 g carnati - 4-5 cepe - 1 ardei - 4 linguri rosii maruntite (conserva) - 3 linguri pasta de tomate - 1 lingurita boia de ardei - 2 legaturi marar - sare, piper Mod de preparare: Carnatii se taie felii si se prajesc in putin ulei. Cand sunt prajiti sunt scosi intr-o farfurie. Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul ramas de la carnati 2-3 min. Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun peste ceapa. Se adauga ardeiul, boiaua, putina sare si apa cat sa acopere cartofii si se lasa la fiert. Dupa 15 minute se pun si carnatii prajiti si se mai fierbe 15 min. Se adauga rosile maruntite si bulionul, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe 10 min. Se toaca marunt mararul si se pune in cratita, se amesteca si se mai lasa 2-3 clocote.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

soia alimentatie sanatoasa mar aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021272 (s)