News Flash:

Legume la tigaie cu bacon afumat

14 Octombrie 2013
1808 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o jumatate de varza
o lingura de ulei de floarea-soarelui
doua felii de bacon afumat
2 catei de usturoi
o radacina de ghimbir
o lingura de sos de soia

Mod de preparare:

Caleste putin varza taiata fasii micute in aproximativ o lingura de ulei de floarea-soarelui, pentru cateva minute. Adauga peste ea baconul si lasa-l sa se prajeasca 30 de secunde, apoi adauga usturoiul pisat si ghimbirul. Amesteca-le usor, pana cand isi schimba putin culoarea si se inmoaie.
Legumele trase la tigaie cu bacon se servesc calde, stropite cu sos de soia.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1769 viz    0 com
1518 viz    0 com
1840 viz    0 com
1075 viz    0 com
1603 viz    0 com
1417 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 36 queries | Mysql time :0.021325 (s)