News Flash:

Legume la tigaie cu bacon afumat

14 Octombrie 2013
1719 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o jumatate de varza
o lingura de ulei de floarea-soarelui
doua felii de bacon afumat
2 catei de usturoi
o radacina de ghimbir
o lingura de sos de soia

Mod de preparare:

Caleste putin varza taiata fasii micute in aproximativ o lingura de ulei de floarea-soarelui, pentru cateva minute. Adauga peste ea baconul si lasa-l sa se prajeasca 30 de secunde, apoi adauga usturoiul pisat si ghimbirul. Amesteca-le usor, pana cand isi schimba putin culoarea si se inmoaie.
Legumele trase la tigaie cu bacon se servesc calde, stropite cu sos de soia.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1720 viz    0 com
1480 viz    0 com
1805 viz    0 com
1049 viz    0 com
1555 viz    0 com
1383 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019692 (s)