News Flash:

Legume la tigaie

5 Aprilie 2011
3481 Vizualizari | 0 Comentarii
legume la tigaie
Ingrediente: - 5 cartofi medii (spre mici, chiar) - o mâna-doua de fasole verde fideluta taiata congelata (cam 50-100g) - o mâna doua de ciuperci (sampinioane), congelate de mine (curatate în prealabil si taiate sferturi) - un ardei tuguiat, taiat franjurele - 2 cepe taiate în optimi - o cana de rosii pizza (un rest de sos de rosii tocate de la o conserva) - marar, sare, piper - chili tocat; am pus 2 lingurite Mod de preparare: Am curatat cartofii si i-am taiat cuburi. I-am pus la prajit în câteva linguri de ulei încins într-o tigaie adânca (foarte bine se fac în tigaile gen Tefal care necesita foarte putin ulei si nu se lipesc). Când s-au facut pe jumatate am adaugat ceapa, ardeiul, fasolea si ciupercile si le-am lasat la înnabusit vreo 5-7 minute (cu capac deci) amestecând din când în când. Apoi am turnat sosul, am mai lasat înca vreo 5-7 minute, tot cu capac. La sfârsit am condimentat cu sare, piper, chili (merge si o lingurita de vegeta) si am presarat mararul. Merge ca garnitura la o friptura (porc, vita, pasare).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

soia sampinioane cartofi fasole verde ciuperci porc ardei ceapa rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1775 viz    0 com
2416 viz    0 com
1661 viz    0 com
1368 viz    0 com
6874 viz    0 com
5076 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013659 (s)