News Flash:

Legume la gratar cu sos

18 August 2011
2175 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume la gratar cu sos
Ingrediente: dovleac rosii ardei verde vinete ceapa ulei Pentru sos: patrunjel busuioc proaspat 1 catel de usturoi ulei de masline extravirgin zeama de lime sare piper proaspat macinat Mod de preparare: Legumele se spala si se taie legumele rondele. Feliile obtinute se ung cu ulei si se pun pe betele pentru gratar. Betele se asaza pe grilul infierbantat. Din cand in cand se intorc. Intre timp se mixeaza ingredientele pentru sos. Dupa ce s-au facut legumele, se iau de pe gratar si se toarna sosul peste ele. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulceata bucataria internationala retete vegetariene bruschete rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1416 viz    0 com
1631 viz    0 com
1555 viz    0 com
1642 viz    0 com
1434 viz    0 com
5648 viz    0 com
2608 viz    0 com
1141 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013374 (s)