News Flash:

Legume la cuptor cu rozmarin - FOTO

10 Ianuarie 2012
3781 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata
3 dovlecei
3 cepe mai mici
1/2 de telina
3 rosii
2 ardei grasi
300 g ciuperci
5-6 catei de usturoi
4-5 rondele de ardei iute
putin rozmarin
ulei
   
Mod de preparare:
   
Taiem dovlecelul, vanata, telina cuburi mai mari, cepele le curatam si le taiem in sferturi, rosiile felii mai mari, ciupercile sferturi. Usturoiul il curatam si-l lasam asa. Ungem o tava mare cu ulei de masline, apoi asezam legumele alandala, printre ele punem cateii de usturoi, deasupra mai punem putin ulei si presaram cateva ace de rozmarin. Condimentam cu sare, punem si rondelele de ardei iute si coacem 15 minute in cuptorul incins. Servim cu putin parmezan presarat deasupra sau cu garnitura de ceafa.
Legume la cuptor cu rozmarin sunt recomandate de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Legume_la_cuptor_cu_rozmarin1
vanata dovlecei cepe telina rosii ardei grasi ciuperci usturoi rozmarin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1929 viz    0 com
3026 viz    0 com
2623 viz    0 com
1418 viz    0 com
1360 viz    0 com
3827 viz    0 com
4427 viz    0 com
2911 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014194 (s)