News Flash:

Legume la cuptor cu carnaciori afumati

6 Decembrie 2013
2206 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-5 cartofi mari, taiati cubulete
1 carnacior afumat, taiat felii
150 gr bacon, taiat cubulete
4-5 ciupercute proaspete
1 legatura patrunjel
5 rosii cherry
un pahar de vin alb
1 capatana usturoi pisat
sare
piper
apa
ulei

Mod de preparare:

Absolut toate ingredientele trebuie taiate cubulete si asezate in tava, in afara de rosiile cherry pe care le putem lasa intregi, imprastiate printre cubuletele amestec.  Puneti peste ele sare, piper, si usturoi pisat. Turnati ulterior 1 pahar de vin, putina apa si foarte putin ulei. Cine doreste, poate adauga un strop de boia dulce de ardei, pentru un plus de culoare. Acoperiti amestecul acesta minunat cu folie de aluminiu si dati la cuptorul incins in prealabil. Dupa o ora, scoateti folia de aluminiu si mai lasati in cuptor inca 30 de minute, ca tot amestecul acesta sa prinda culoare si crusta. Cand scoateti, presarati peste tava o ploaie de patrunjel verde, proaspat tocat.

La masa, cand asezati amestecul in farfurii, aveti grija sa puneti din toate ingredientele in mod egal si serviti cu o lingura de smantana foarte proaspata alaturi si cu o portie delicioasa de muraturi reci.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019471 (s)