News Flash:

Legume la cuptor

27 Aprilie 2011
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume la cuptor
Ingrediente: - vinete subitiri 4 bucati - ardei capia 4 bucati - rosii 4 bucati - dovlecei mici 4 bucati - sare - ulei de masline - oregano sau cimbrisor Mod de preparare: Vinetele se taie in doua, se dau cu sare, ulei de masline si se pun intr/o tava la cuptor. Dupa ce s/au copt, se curata de coaja si se lasa la scurs. Se pregateste o tava tapetata cu foaie de pergament, se aseaza fasiile de vinete, ardeii taiate fideluta, rosiile felii si doveleci feliati subtiri. Se stropeste cu ulei de masline, se presara sare si oregano sau cimbrisor. Se pune la cuptor cca. 15 minute la 200 grade. Se serveste ca atare ca si salata sau ca si garnitura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

soia tocator dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1231 viz    0 com
1469 viz    0 com
1749 viz    0 com
1085 viz    0 com
2227 viz    0 com
3431 viz    0 com
1376 viz    0 com
1043 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013026 (s)