News Flash:

Legume la cuptor

27 Aprilie 2011
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume la cuptor
Ingrediente: - vinete subitiri 4 bucati - ardei capia 4 bucati - rosii 4 bucati - dovlecei mici 4 bucati - sare - ulei de masline - oregano sau cimbrisor Mod de preparare: Vinetele se taie in doua, se dau cu sare, ulei de masline si se pun intr/o tava la cuptor. Dupa ce s/au copt, se curata de coaja si se lasa la scurs. Se pregateste o tava tapetata cu foaie de pergament, se aseaza fasiile de vinete, ardeii taiate fideluta, rosiile felii si doveleci feliati subtiri. Se stropeste cu ulei de masline, se presara sare si oregano sau cimbrisor. Se pune la cuptor cca. 15 minute la 200 grade. Se serveste ca atare ca si salata sau ca si garnitura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

soia tocator dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1187 viz    0 com
1443 viz    0 com
1719 viz    0 com
1061 viz    0 com
2187 viz    0 com
3317 viz    0 com
1346 viz    0 com
1010 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020179 (s)