News Flash:

Legume in sos de smantana

3 Mai 2011
4002 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume in sos de smantana
Ingrediente: - o punga amestec mexican - o cutie smantana - o capatana usturoi - 3-4 cartofi - 100 ml vin  alb - sare - piper - marar proaspat Mod de preparare: Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete mici. Ungem o tava cu unt, dupa care adaugam cartofi, amestecul mexican, usturoiul si o cana cu apa in care am pus sare dupa gust. Dam la cuptor aprox. 20-30 de minute. Cand legumele sunt aproape gata punem smantana peste legume si vinul alb si mai dam cateva minute la cuptor. Servim asezonat cu marar tocat fin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane alimentatie sanatoasa soia smantana cabanos usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1175 viz    0 com
3428 viz    0 com
1674 viz    0 com
1605 viz    0 com
1091 viz    0 com
1670 viz    0 com
1410 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018996 (s)