News Flash:

Legume fierte cu rosii

17 Ianuarie 2012
1890 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume fierte cu rosii
Ingrediente:

1 kg legume fierte (dovlecei, fasole verde, varza)
150 ml smantana
50 g unt
50 g pesmet
500 g rosii
marar tocat
20 g zahar
sare

Mod de preparare:


Pesmetul se rumeneste in tot untul un minut. Intr-un vas termorezistent la foc, uns cu unt, se aseaza jumatate din cantitatea de rosii taiate de 1 cm grosime, se presara jumatate din cantitatea de zahar, sare, marar si pesmet. Se pun restul de legume, apoi din nou rosii si toate celelalte ingrediente in aceeasi ordine. Preparatul se da la cuptor 15-20 minute inainte de servire. Cand se scoate din cuptor, se toarna smantana deasupra.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legume fierte dovlecei fasole verde varza smantana unt pesmet rosii sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6094 viz    0 com
1572 viz    0 com
10661 viz    0 com
2147 viz    0 com
2722 viz    0 com
4544 viz    0 com
1951 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1394 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014557 (s)