News Flash:

Legume cu telemea si sunca la cuptor

25 Februarie 2014
1804 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500-800 g legume fierte
50 g unt
150 g sunca
200 ml smantana
50 g cascaval
parmezan sau branza telemea

Mod de preparare:


Intr-un vas termorezistent se asaza jumatate din cantitatea de legume fierte, strecurate. Peste ele se presara sunca taiat in patratele, jumatate din cantitate de branza rasa si de smantana, urmate de restul de legume, branza, smantana si untul taiat in bucatele. Se baga la cuptor sa se infierbinte cu 10 minute inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legume cuptor legume telemea legume sunca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2061 viz    0 com
1426 viz    0 com
1117 viz    0 com
1983 viz    0 com
1358 viz    0 com
1120 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1419 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012983 (s)