News Flash:

Legume cu sos de branza la cuptor

27 Iulie 2012
6078 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 ardei rosii
200 g dovleac
2 dovlecei
12 rosii cherry
2 linguri ulei de masline

Pentru sos:

150 g branza feta
80 ml lapte
2 catei de usturoi
60 ml ulei de masline

Mod de preparare:


Mai intai incingem cuptorul la 190 grade, apoi tapetam cu ulei o tava. Dovleceii, ardeiul si dovleacul se staie cubulete mici si se stropesc cu ulei de masline. Se potriveste de sare si se da la cuptor pentru un sfert de ora. Ungem o tava cu ulei. Taiem ardeiul, dovleceii si dovleacul in cubulete si le stropim cu ulei de masline. Presaram sare pe deasupra, apoi punem dovleacul in tava si coacem la cuptor timp de 15 minute. Se incoroporeaza apoi dovleceii si ardei si se mai lasa 10 minute in cuptor. Ungem rosiile cu restul de ulei si le punem in tava. Mai lasam la cuptor timp de 8 minute. Scoatem tava si lasam legumele sa se raceasca (decojim rosiile si ardeii). Intre timp preparam sosul amestecand toate ingredientele intr-un blender. Servim legumele coapte cu sosul de branza.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei rosii dovleac dovlecei rosii cherry branza feta lapte usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2305 viz    0 com
1493 viz    0 com
1611 viz    0 com
3791 viz    0 com
4173 viz    0 com
2063 viz    1 com
1641 viz    0 com
2526 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012147 (s)