News Flash:

Legume cu sos de branza, la cuptor

26 Ianuarie 2012
5070 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume cu sos de branza la cuptor
Ingrediente:

600 g amestec de broccoli si conopida congelate
600 g amestec de porumb si fasole verde congelate
50 g faina
60 g unt
400 ml lapte
130 g branza
80 g cascaval

Mod de preparare:

Se fierb legumele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se incinge cuptorul la 180 grade. Intre timp, se topeste untul intr-o craticioara si apoi se adauga faina. Amestecam timp de 2 minute, apoi indepartam vasul de pe foc. Incorporam laptele treptat in amestecul de faina. Readucem vasul pe foc si fierbem timp de 5 minute. oprim focul si incorporam branza si cascavalul. Adaugam sare dupa gust. Asezam legumele intr-un vas de iena si turnam sosul de branza pe deasupra. Bagam la cuptor 5-10 minute. Se serveste calda.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina unt lapte branza cascaval
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2381 viz    0 com
1882 viz    0 com
1891 viz    0 com
1173 viz    0 com
1703 viz    0 com
2535 viz    0 com
1071 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020681 (s)