News Flash:

Legume cu sos de branza, la cuptor

26 Ianuarie 2012
5202 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume cu sos de branza la cuptor
Ingrediente:

600 g amestec de broccoli si conopida congelate
600 g amestec de porumb si fasole verde congelate
50 g faina
60 g unt
400 ml lapte
130 g branza
80 g cascaval

Mod de preparare:

Se fierb legumele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se incinge cuptorul la 180 grade. Intre timp, se topeste untul intr-o craticioara si apoi se adauga faina. Amestecam timp de 2 minute, apoi indepartam vasul de pe foc. Incorporam laptele treptat in amestecul de faina. Readucem vasul pe foc si fierbem timp de 5 minute. oprim focul si incorporam branza si cascavalul. Adaugam sare dupa gust. Asezam legumele intr-un vas de iena si turnam sosul de branza pe deasupra. Bagam la cuptor 5-10 minute. Se serveste calda.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt lapte branza cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2435 viz    0 com
1955 viz    0 com
1957 viz    0 com
1204 viz    0 com
1802 viz    0 com
2637 viz    0 com
1131 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015095 (s)