News Flash:

Legume cu smantana si pesmet

11 Ianuarie 2012
2125 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume cu smantana si pesmet
Ingrediente:

600 g legume fierte
100 ml smantana
20 g pesmet
40 g unt
sare

Mod de preparare:

Legumele fierte se pun intr-un vas termorezistent la foc, uns in prealabil cu unt, iar deasupra se presara uniform smantana. Dupa aceea se prajeste pesmetul cu untul, un minut, la foc mic, pana cand se rumeneste putin. Cand este gata se presara cu lingurita peste smantana si se da vasul la cuptor cu 10 minute inainte de servire.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legume fierte smantana pesmet unt sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2698 viz    0 com
4513 viz    0 com
1929 viz    0 com
11358 viz    0 com
3627 viz    0 com
1680 viz    0 com
1313 viz    0 com
2420 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015208 (s)