News Flash:

Legume cu smantana si pesmet

11 Ianuarie 2012
2205 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume cu smantana si pesmet
Ingrediente:

600 g legume fierte
100 ml smantana
20 g pesmet
40 g unt
sare

Mod de preparare:

Legumele fierte se pun intr-un vas termorezistent la foc, uns in prealabil cu unt, iar deasupra se presara uniform smantana. Dupa aceea se prajeste pesmetul cu untul, un minut, la foc mic, pana cand se rumeneste putin. Cand este gata se presara cu lingurita peste smantana si se da vasul la cuptor cu 10 minute inainte de servire.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legume fierte smantana pesmet unt sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2787 viz    0 com
4620 viz    0 com
1993 viz    0 com
11656 viz    0 com
3720 viz    0 com
1774 viz    0 com
1390 viz    0 com
2494 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012065 (s)