News Flash:

Legume cu piept de pui la tigaie

12 Aprilie 2016
3693 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr file de piept de pui
250 gr amestec de legume
100 ml apa
2 rosii
1 lingurita oregano
1 lingurita busuioc
piper negru
sare
150 gr smantana
100 gr mozzarella

Mod de preparare:

1. Potriveste carnea de sare si piper si rumeneste-o in tigaie si putin ulei de masline. Las-o deoparte dupa aceea.
2. Taie marunt rosiile.
3. Pune amestecul de legume si rosiile la foc potrivit, impreuna cu apa. Lasa-le sa fiarba in jur de vreo 8 minute.
4. Adauga in tigaie pieptul de pui, smantana, piperul, sarea, oregano si busuioc.
5. Dupa cateva minute pune si mozzarella. Lasa sa fiarba putin, apoi serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legume tigaie friptura pui legume friptura friptura tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1309 viz    0 com
1409 viz    0 com
1215 viz    0 com
2086 viz    0 com
3014 viz    1 com
5184 viz    0 com
1449 viz    0 com
1437 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019367 (s)