News Flash:

Legume cu condimente la cuptor

31 Mai 2012
3700 Vizualizari | 0 Comentarii
Legume cu condimente la cuptor
Ingrediente:

10 frunze de spanac
1 lingura ulei de masline
1 ceapa rosie
300 g cartofi dulci taiati cubulete
370 g rosii
2 linguri pasta de tomate
2 catei de usturoi zdrobiti
300 g broccoli
200 g fasole verde
1 ardei rosu tocat
1 lingura oregano
1 lingurita rozmarin
80 ml apa
sare

Mod de preparare:

incingem ulei intr-o oala la foc mediu si punem ceapa la calit. Adaugam cartofii, rosiile, apa, pasta de tomate si usturoiul. Reducem focul la minim si mai lasam timp de 10 minute, cu vasul acoperit. Adaugam broccoli, ardei, fasole, oregano, rozmarin si sare. Acoperim vasul cu un capac si mai lasam sa se caleasca 10 minute. Incorporam spanacul si mai amestecam timp de un minut. Se servesc cu pui la gratar si cu piure de cartofi.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac ceapa rosie cartofi rosii usturoi broccoli fasole verde oregano
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3359 viz    0 com
3221 viz    0 com
3471 viz    0 com
8008 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015758 (s)