News Flash:

Legume cu branza topita la cuptor

21 Februarie 2013
2240 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei potriviti
1 pachet de branza topita
2 vinete
3 ardei capia rosii
3 ardei grasi verzi
sare
 
Mod de preparare:

Taie vinetele si dovleceii felii subtiri si prajite-i pe ambele parti in ulei incins, apoi sareaza-i. Apoi, coace ardeii si rupe-i in fasii. Dupa aceea asaza toate legumele in straturi intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Adauga feliile de branza topita si pune-le la cuptorul incins 5-6 minute.
Tortul de legume se serveste cald, alaturi de un sos de usturoi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei vinete sare tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2286 viz    0 com
1660 viz    0 com
1586 viz    0 com
1315 viz    0 com
1171 viz    0 com
2138 viz    0 com
1356 viz    0 com
1190 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020511 (s)